Hoe u de prioriteit van muis en toetsenbord tijdens de besturing op afstand kunt instellen

Kies de gebruiker van wie de handelingen voor gegevensinvoer als eerste verwerkt moeten worden, wanneer beide gebruikers gelijktijdig gegevens invoeren tijdens een sessie voor besturing op afstand. Volg deze stappen om de fout Uw invoer wordt geblokkeerd te verhelpen.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows hosts.

1. Toegang tot de voorkeuren van de gastheer:
    • Open vanaf de hostcomputer het LogMeIn Configuratiescherm en volg dit pad: Opties > Voorkeuren > Algemeen
    • Vanaf een client-apparaat, maak verbinding met de host Hoofdmenu en volg dit pad: Voorkeuren > Algemeen
  2. Kies onder Interactie > Toetsenbord- en muisprioriteit de gebruiker wiens gegevensinvoeracties als eerste moeten worden verwerkt wanneer beide gebruikers tegelijkertijd gegevens invoeren tijdens een afstandsbedieningssessie
    Optie Beschrijving
    Gebruiker aan de kant van de host Gebruik deze optie wanneer u wilt dat de handelingen van de persoon achter de computer die bestuurd wordt (de host), worden verwerkt vóór de acties van de persoon die de besturing op afstand uitvoert.
    Gebruiker op afstand Gebruik deze optie wanneer u wilt dat de handelingen van de persoon die de besturing op afstand uitvoert (gebruiker van de client), worden verwerkt vóór de acties van de persoon achter de computer die bestuurd wordt.
    Tip: Als u de foutmelding ontvangt Uw invoer wordt geblokkeerd terwijl u een hostcomputer bestuurt, controleer dan of Externe gebruiker is geselecteerd.
  3. Klik op OK of Toepassen.

Resultaat: Uw instellingen worden direct op de host toegepast.