Hoe kunt u de prestaties van de besturing op afstand optimaliseren bij lage verbindingssnelheden

Pas de verbindingssnelheid van uw netwerk aan om tijdens besturing op afstand een optimale prestatie te bereiken.

Klik op de werkbalk Afstandsbediening op Opties > Netwerk.

• Selecteer Langzaam om de snelheid bij langzame verbindingen te optimaliseren.
  • Selecteer Snel om een verbinding met een grote bandbreedte te gebruiken
  • Selecteer Automatisch zodat de optimale instellingen worden gedetecteerd.