Het register bewerken

De functionaliteit van de Register-editor komt overeen met die van de Windows Register-editor.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows hosts.

Snel pad: Maak verbinding met een Windows-computer en ga naar Computerbeheer > Register-editor
Denk eraan: Eenmaal verbonden, moet u in Detailed Mode (Dashboard) zijn om de opties voor beheer op afstand te zien.

Registersleutels (HKCR, HKCU, HKLM, etc.) worden in een boomdiagram getoond.

• Klik op een item om de details te bekijken
    • Klik op het Plus-pictogram om een nieuwe waarde te maken Het pictogram Nieuwe sleutelwaarde maken
    • Klik op het Sleutelpictogram om de toegangsrechten te wijzigen Machtigingen voor toegang
    • Klik op het pictogram Verwijderen om een sleutel te verwijderen Verwijderen
Opmerking: U kunt waarden van het type tekst (REG_SZ, REG_EXPAND_SZ of REG_MULTI_SZ) of geheel getal (REG_DWORD) bewerken; en waarden van het type REG_QWORD. Binaire waarden worden getoond maar kunnen niet worden bewerkt.