Het systeemvakpictogram van de host weergeven/verwijderen

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows hosts.

1. Toegang tot de voorkeuren van de gastheer:
    • Open vanaf de hostcomputer het LogMeIn Configuratiescherm en volg dit pad: Opties > Voorkeuren > Algemeen
    • Vanaf een client-apparaat, maak verbinding met de host Hoofdmenu en volg dit pad: Voorkeuren > Algemeen
  2. Onder Uiterlijk, verwijdert u de optie Het LogMeIn-pictogram naast de klok weergeven om het pictogram te verwijderen.
  3. Klik op OK of Toepassen.

Resultaat: Uw instellingen worden direct op de host toegepast.