Het bureaublad van een host-computer bekijken zonder de besturing over te nemen

Gebruik de functie Scherm van host-computer controleren voor alleen weergeven-toegang tot het scherm van de host-computer.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows hosts.

Snel pad: Maak verbinding met een Windows-computer en ga naar Computerbeheer > Monitor Hostscherm
Denk eraan: Eenmaal verbonden, moet u in Detailed Mode (Dashboard) zijn om de opties voor beheer op afstand te zien.