Het bureaublad van een host-computer bekijken zonder de besturing over te nemen

Gebruik de functie Scherm van host-computer controleren voor alleen weergeven-toegang tot het scherm van de host-computer.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows-hosts.

Versnelde keuze: Maak verbinding met een Windows-computer en ga naar Computerbeheer > Scherm van hostcomputer controleren
Let op: Nadat de verbinding tot stand is gebracht, moet u zich in de Gedetailleerde weergave (Dashboard) bevinden om opties voor beheer op afstand te kunnen zien.