Wegwijs in bestandsbeheer op een iOS-telefoon of -tablet

Actie Beschrijving
Lokale bestanden openen Tik op Local om bestanden te bekijken die op uw telefoon of tablet beschikbaar zijn.
Bestandsbeheer openen Tik op Bestanden > Computers en tik vervolgens op de computer waarmee u verbinding wilt maken.
Bekijk een bestand Om een bestand te openen, tikt u erop.
Het moet mogelijk zijn om deze gangbare bestandstypen op de meeste apparaten te openen:
  • iWork-documenten
  • .jpg, .tiff, .gif, .png (afbeeldingen)
  • .doc en .docx; .xls en .xlsx; .ppt en .pptx (Microsoft Office)
  • .htm en .html (webpagina's)
  • .key; .numbers
  • .pages
  • .pdf
  • .txt; .rtf
  • .vcf
  • .csv
  • .aac
  • .mp3
  • .aiff
  • .wav
  • .m4v
  • .mp4
  • .mov
  • .avi
Verder bladeren naar mappen Als u de inhoud van een map wilt zien, tikt u erop.
Één niveau teruggaan Om terug te gaan, tikt u op een mapnaam bovenaan de pagina.
Overige opties Voeg een nieuwe map toe, sorteer de bestanden in een map, of selecteer meerdere bestanden in een map.