Geïnstalleerde toepassingen bekijken

Geef een lijst weer van programma's die op een host geïnstalleerd zijn. De lijst bestaat uit Programma's toevoegen of verwijderen op het Configuratiescherm van de host.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows hosts.

Snel pad: Op de pagina Computers van de website LogMeIn.com klikt u op Dashboard om verbinding te maken met een Windows-computer en vervolgens gaat u naar Prestatie-info > Geïnstalleerde toepassingen
Denk eraan: Eenmaal verbonden, moet u in Detailed Mode (Dashboard) zijn om de opties voor beheer op afstand te zien.
  • Beweeg de muis over een in de lijst opgenomen toepassing om beschikbare gegevens te bekijken, zoals geschatte grootte, installatiebron, registratiegegevens, en tijd en datum van het laatste gebruik
  • Klik op een Installatiemap link om met bestanden te werken in de File Manager