Gegevens netwerkverkeer bekijken

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows hosts.

Snelpad: Op de pagina Computers van de website LogMeIn.com klikt u op Dashboard om verbinding te maken met een Windows-computer en vervolgens gaat u naar Performance Info > Netwerkbelasting
Denk eraan: Eenmaal verbonden, moet u in Detailed Mode (Dashboard) zijn om de opties voor beheer op afstand te zien.
  • Om het verkeer voor een netwerk te bekijken, klikt u op een netwerk in de lijst
  • Om het totale netwerkverkeer te zien, klik op Inkomend netwerkverkeer of Uitgaand netwerkverkeer