Details hostverbinding bekijken

Toon alle verbindingen die worden geserveerd, inclusief het IP-adres en de hostnaam van elke computer die een verbinding op afstand maakt, het type verbinding, en de naam van de Windows-gebruiker die met de verbinding is verbonden.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows hosts.

Snelpad: Klik op de pagina Computers van de website LogMeIn.com op Dashboard om verbinding te maken met een Windows-computer en ga vervolgens naar Performance Info > LMI Connections.
Denk eraan: Eenmaal verbonden, moet u in Detailed Mode (Dashboard) zijn om de opties voor beheer op afstand te zien.