Extern geluid

Gebruik de functie Extern geluid om vanaf de client-computer te luisteren naar geluiden die op de host-computer worden geproduceerd.

Belangrijk: Deze functie is alleen beschikbaar voor Pro-, Central Plus- en Central Premier-abonnees. Het is niet beschikbaar voor abonnees van Central Basic.

Hebt u geen toegang tot deze functie? Als Pro is geïnstalleerd door een beheerder of via een installatielink van Central, kan uw beheerder uw toegang tot deze functie hebben beperkt. Neem contact op met uw beheerder voor meer informatie.

Dempen

Om extern geluid tijdens besturing op afstand te dempen, klikt u op het luidspreker-pictogram op de op de Werkbalk Externe besturing.

Pas het volume aan

Om het volume tijdens besturing op afstand aan te passen, sleept u de muis over de volumeaanduiding op de Werkbalk Externe besturing.

Geluidskwaliteit aanpassen

Om de geluidskwaliteit tijdens de afstandsbediening te wijzigen, klikt u op Opties > Geluid op de werkbalk Afstandsbediening en past u de schuifbalk Kwaliteit aan.