Een sectie van het host-scherm uitvergroten

Externe besturing vanaf een pc of Mac

De Vergrootglas-functie opent een vak dat u kunt verplaatsen op het host-scherm, om een klein gebied in hoge resolutie te zien zonder dat u de resolutie hoeft aan te passen.

Het Vergrootglas is beschikbaar wanneer de schermafmetingen kleiner zijn dan 100% van de originele omvang.

Opmerking: Voor het aanpassen van uw schermafmetingen, raadpleegt u De schermafmetingen veranderen tijdens de besturing op afstand.
  1. Op de Werkbalk externe besturing klikt u op Opties > Vergrootglas. Het vergrootglas is geactiveerd.
  2. Sleep het vak. Ieder gebied binnen het vak wordt 100% weergegeven.
  3. Klik opnieuw op de knop Vergrootglas om het vergrootglas uit te schakelen.
De werkbalk Externe besturing