Een lijst met geopende bestanden bekijken

Geef een lijst weer met alle bestanden die op een host geopend zijn, samen met de namen van gerelateerde processen.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows hosts.

Snel pad: Op de pagina Computers van de website LogMeIn.com klikt u op Dashboard om verbinding te maken met een Windows-computer en gaat u vervolgens naar Prestatie-info > Bestanden openen
Denk eraan: Eenmaal verbonden, moet u in Detailed Mode (Dashboard) zijn om de opties voor beheer op afstand te zien.
  • Klik op een proces om de details te bekijken
  • Om een proces te beëindigen, klikt u op Proces beëindigen op de werkbalk