Een lijst met DLL's die in gebruik zijn bekijken

Geef een lijst weer van alle dynamic link libraries (dll's) en de processen die deze gebruiken.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows-hosts.

Versnelde keuze: Klik op de pagina Computers van de LogMeIn-website op Dashboard om verbinding te maken met een Windows-computer. Ga vervolgens naar Informatie over de prestaties: > DLL's in gebruik
Let op: Nadat de verbinding tot stand is gebracht, moet u zich in de Gedetailleerde weergave (Dashboard) bevinden om opties voor beheer op afstand te kunnen zien.
  • Klik op een proces om de detailgegevens van het proces weer te geven
  • Om een proces te beëindigen, klikt u op Proces beëindigen op de werkbalk