Een lijst met DLL's die in gebruik zijn bekijken

Geef een lijst weer van alle dynamic link libraries (dll's) en de processen die deze gebruiken.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows hosts.

Snel pad: Op de pagina Computers van de website LogMeIn.com klikt u op Dashboard om verbinding te maken met een Windows-computer en vervolgens gaat u naar Performance Info > DLL's in gebruik
Denk eraan: Eenmaal verbonden, moet u in Detailed Mode (Dashboard) zijn om de opties voor beheer op afstand te zien.
  • Klik op een proces om de details te bekijken
  • Om een proces te beëindigen, klikt u op Proces beëindigen op de werkbalk