Standaard gedrag van LogMeIn Antivirus powered by Bitdefender functies

Het standaardgedrag van LogMeIn Antivirus powered by Bitdefender functies.

Voorziening Beschrijving Standaard Gedrag
Volledige scan Onderzoekt het eindpunt grondig op virussen. Inclusief het scannen van het geheugen, de harde schijf en externe apparaten die op de computer zijn aangesloten (voorbeeld: USB-stick) Normaal
Snel scannen Onderzoekt mogelijk met virussen besmette delen van een computer die vaak doelwitten zijn. Het is hetzelfde mechanisme als de on-demand volledige scan, maar dan snel en minder grondig. Normaal
Antimalware Plaatst mogelijk verdachte bestanden of programma's in quarantaine. Ingeschakeld
Firewall Controleert de toegang van toepassingen tot het netwerk en het internet Monitor Process Changes is ingeschakeld.
Apparaat scannen Scant aangesloten apparaten zoals USB flash drives. Altijd scannen
Antiphishing   Ingeschakeld
Verkeer scannen Scant HTTP-, POP3- en SMTP-verkeer op malware. Ingeschakeld
Delen van internetverbinding uitschakelen Hiermee voorkomt u dat de computer zijn internetverbinding met een ander apparaat deelt. Niet geactiveerd