De Opdrachtprompt openen

Open een volledig functionele opdrachtprompt op een host.

De Telnet-client zorgt voor codering en gegevenscompressie ten gunste van de beveiliging en snelheid. Het werkt met de invoegtoepassing voor ActiveX (Internet Explorer) of met de LogMeIn Client-app (Firefox 26+, Chrome 32+). Een Java- of HTML-versie is beschikbaar als reservemiddel.

Met uw browser

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows-hosts.

1. Maak verbinding met een Windows-computer Het Dashboard wordt weergegeven.
  2. Ga naar Computerbeheer > Opdrachtprompt.
Let op: Nadat de verbinding tot stand is gebracht, moet u zich in de Gedetailleerde weergave (Dashboard) bevinden om opties voor beheer op afstand te kunnen zien.

Met de app van de LogMeIn-client

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows-hosts.

1. Selecteer een Windows-computer uit de lijst.
  2. Klik pictogram opdrachtprompt om de opdrachtprompt te openen.