De Opdrachtprompt openen

Open een volledig functionele opdrachtprompt (Windows PowerShell) op een host.

De Telnet-client zorgt voor codering en gegevenscompressie ten gunste van de beveiliging en snelheid. Het werkt met de ActiveX-plugin (Internet Explorer) of Client-app (Firefox26+, Chrome 32+). Een Java- of HTML-versie is beschikbaar als reservemiddel.

Met uw browser

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows hosts.

1. Maak verbinding met een Windows-computer

Resultaat: Het Dashboard wordt weergegeven.

2. Ga naar Computerbeheer > Opdrachtprompt om Windows PowerShell te openen.
Denk eraan: Eenmaal verbonden, moet u in Detailed Mode (Dashboard) zijn om de opties voor beheer op afstand te zien.

De client-app gebruiken

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows hosts.

1. Selecteer een Windows-computer uit de lijst.
  2. Klik op pictogram opdrachtprompt om Windows PowerShell te openen.