De instellingen van het virtuele geheugen wijzigen

Virtueel Geheugenbeheer komt overeen met Virtueel Geheugenbeheer onder Systeemeigenschappen in Windows.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows hosts.

Snel pad: Maak verbinding met een Windows-computer en ga naar Computerinstellingen > Virtueel geheugen
Denk eraan: Eenmaal verbonden, moet u in Detailed Mode (Dashboard) zijn om de opties voor beheer op afstand te zien.
  1. Wijzig Minimale omvang (Oorspronkelijke) en Maximale omvang.

Tip: Om het paging-bestand van het station te verwijderen, voert u in beide velden 0 in.

2. Klik op Apply.
  3. Start de host opnieuw op.