Een aangepaste scan maken in LogMeIn Antivirus powered by Bitdefender

Met LogMeIn Antivirus powered by Bitdefender kunt u een aangepaste antivirusscan maken.

1. Klik in het taakbalkmenu op het pictogram LogMeIn Antivirus powered by Bitdefender .

Resultaat: De LogMeIn Antivirus powered by Bitdefender software wordt weergegeven.

2. Klik op het scanpictogram .

Resultaat: Het menu Scantaken verschijnt.

3. Kies Nieuwe aangepaste scan.

Resultaat: Het menu Custom Scan verschijnt.

4. Onder Doel selecteert u welke stations, mappen en bestanden u wilt scannen.
  5. Onder Scan Options, selecteert u een scanniveau.
    Optie Beschrijving
    Agressief Configureert de scaninstellingen voor maximale bescherming tegen elk type malware.
    Normaal Biedt een optimaal evenwicht tussen veiligheid en prestaties.
    Permissive Biedt basisbeveiliging maar maximale prestaties.
    Aangepast Bepaal de granulariteit van uw scan en de te ondernemen acties.
  6. Als het uitvoeren van de scan niet belangrijk is, vink dan Taak met lage prioriteit uitvoeren aan.
  7. Klik op Scannen starten.
    • Optioneel: Onder Favoriete scan opslaan, geeft u de scaninstellingen een naam en slaat u ze op voor toekomstig gebruik.