Computerintegriteit

Integriteit is een indicator die wordt weergegeven op de computerlijst.

Pictogrammen die de integriteit aangeven hebben een kleurcode en geven het ernstigste probleem weer dat is geconstateerd op een host. Ze worden getoond in de kolom Integriteit bij Details weergeven.

Integriteit wordt bepaald door Windows-updates en antivirusinstellingen.

Indicatorpictogrammen integriteit:
  • De host moet opnieuw worden opgestart om de installatie van belangrijke Windows-updates te voltooien of de update-service van Windows wordt niet uitgevoerd op de host. Er een kritiek probleem met de antivirus-software is.
  • Er is een probleem met de antivirussoftware, of de installatie van belangrijke Windows-updates moet nog worden uitgevoerd op de host.
  • Op de host worden de nieuwste Windows-updates en de meest recente virusdefinities uitgevoerd.
  • U moet de host bijwerken om het volledige integriteitsrapport te zien.