Kan ik op de achtergrond werken wanneer ik verbinding maak met een Pro computer?

Het is mogelijk dat meerdere gebruikers verbinding maken met een host; slechts één gebruiker kan echter een computer bedienen, hetzij via Afstandsbediening, hetzij rechtstreeks. File Manager en Management Tools werken echter wel op de achtergrond en stellen externe gebruikers in staat om bepaalde acties uit te voeren, zelfs terwijl een gebruiker actief een host controleert.