Kan ik het scherm van een hostcomputer bekijken zonder de controle over te nemen?

Met de functie Monitor Host Screen kan een gebruiker op afstand het scherm van de hostcomputer bekijken zonder daadwerkelijk de controle over te nemen.

Om de functie Monitor Host Screen te gebruiken, maakt u verbinding met de hostcomputer, klikt u op het tabblad Computerbeheer en klikt u op Monitor Host Screen. Er verschijnt een bericht op het scherm van de hostcomputer om elke eindgebruiker ervan in kennis te stellen dat het scherm wordt bewaakt.