Kan ik een lijst zien van websites die zijn geblokkeerd door het antiphishingbeleid?

Met de filters voor inhoudscontrole kunt u zien welke sites worden geblokkeerd.

1. Klik op de host, in de taakbalk, met de rechtermuisknop op LogMeIn Antivirus powered by Bitdefender.
  2. Klik op Toon.

Resultaat: Het menu LogMeIn Antivirus powered by Bitdefender wordt weergegeven.

3. Klik op Filter .
  4. Vermeldingen filteren op inhoudscontrole .
Gefilterde websites worden getoond in het scherm van de toepassing.