Beveiligingscodes op afdruk

Als u de functie Beveiligingscode op afdruk voor uw LogMeIn-account inschakelt, genereert LogMeIn een reeks eenmalige beveiligingscodes die u moet invoeren om toegang tot uw account te krijgen.

1. Meld u aan bij uw account met uw LogMeIn-ID (e-mailadres) en het bijbehorende wachtwoord.
    De pagina Computers wordt weergegeven.
  2. Bovenaan de pagina klikt u op Instellingen > Extra beveiliging. De pagina Extra beveiliging wordt weergegeven.
  3. Selecteer onder Extra beveiliging de optie Beveiligingscode op afdruk.
  4. Klik om een nieuwe lijst met eenmalige beveiligingscodes te genereren. De lijst met codes wordt in een nieuw venster weergegeven.
  5. Druk de lijst af. Bewaar de afgedrukte lijst op een veilige plek.
Telkens wanneer u zich aanmeldt bij uw LogMeIn-account, wordt u verzocht een van de beveiligingcodes van de afgedrukte lijst in te voeren voordat u uw account kunt openen.
Let op: Elke code kan slechts één keer worden gebruikt.
Tip: Selecteer Niet meer vragen om beveiligingscodes in te voeren wanneer alle beveiligingscodes zijn gebruikt om de functie uit te schakelen nadat alle codes van de lijst gebruikt zijn.