Beveiligingscodes op afdruk

Wanneer u de functie Gedrukte veiligheidscode voor uw account inschakelt, wordt een lijst met eenmalige veiligheidscodes gegenereerd die u moet invoeren om toegang te krijgen tot uw account.

1. Log in op uw account met uw LogMeIn ID (e-mailadres) en wachtwoord.

Resultaat: De pagina Computers wordt weergegeven.

2. Klik bovenaan de pagina op Instellingen > Beveiliging.

Resultaat: De pagina Extra beveiliging wordt weergegeven.

3. Onder Security, selecteert u Gedrukte veiligheidscode.
  4. Klik om een nieuwe lijst met eenmalige beveiligingscodes te genereren.

Resultaat: De lijst met codes wordt in een nieuw venster weergegeven.

5. Druk de lijst af.

Resultaat: Bewaar de afgedrukte lijst op een veilige plek.

Telkens wanneer u inlogt op uw account, wordt u gevraagd een van de beveiligingscodes uit de afgedrukte lijst in te voeren voordat u toegang krijgt tot uw account.
Denk eraan: Elke code kan maar één keer gebruikt worden.
Tip: Om de functie uit te schakelen zodra alle afgedrukte codes op de lijst zijn gebruikt, selecteert u Stop met het vragen om beveiligingscodes zodra alle beveiligingscodes zijn gebruikt.