Hoe kopieer je bestanden van een Android telefoon/tablet naar een computer of cloud?

U kunt bestanden en mappen overdragen vanaf uw smartphone of tablet naar uw pc of Mac.

1. Selecteer de bestanden die u wilt kopiëren in de Local Files op uw toestel. Ga als volgt te werk.
    1. Tik op het pictogram voor de pagina's.
    2. Tik op de pagina Lokale bestanden.
    3. Tik door naar de bestanden die u wilt kopiëren.
    4. Tik op elk bestand of elke map die u wilt kopiëren.

Tip: U kunt foto's en afbeeldingen (.jpg, .jpeg, .tif, .tiff, .gif, .png, .bmp, .bmpf, .ico, .cur, .xbm) net zo kopiëren als elk ander bestand.

2. Kies de actie die uitgevoerd moet worden. In dit geval Kopiëren.

Resultaat: De bundel met gekopieerde bestanden wordt gemaakt.

3. Kies een bestemming.
    • Om naar een computer te kopiëren, gaat u naar de pagina Mijn computers, zoekt u de computer waar de bestanden naartoe moeten en tikt u op de knop Bestandsbeheer.
    • Om naar een cloud-opslagdienst te kopiëren, gaat u naar Mijn cloud-accounts en selecteert u een dienst. Alleen beschikbaar op iOS-apparaten!
  4. Zet de bundel met bestanden neer op de gekozen bestemming. Ga als volgt te werk.
    1. Tik door naar de locatie waarin u de bestanden gaat plakken.
    2. Tik op Drop here.

Resultaat: Uw bestanden worden gekopieerd.

Tip: U kunt bestanden opslaan met LogMeIn Files door te tikken op LogMeIn Files.
Tip: Op iOS kunt u iTunes File Sharing gebruiken om bestanden naar Documenten te verplaatsen (op uw apparaat Local Files genoemd). Van daaruit kunt u ze gemakkelijk overbrengen naar uw hostcomputers of naar een cloudopslagdienst. Deze functie is mogelijk niet beschikbaar als u een oudere iPhone of iPod touch gebruikt.