Bestanden selecteren met behulp van Bestandsbeheer

De opties voor bestandsselectie zijn opgenomen op de werkbalk Bestandsbeheer. Voor elke optie zijn sneltoetsen beschikbaar.

Om toegang te krijgen tot Bestandsbeheer, klikt u op het pictogram Bestandsbeheer op de pagina Computers of in het linkermenu van Pro zodra u verbonden bent met de host.
Optie Pictogram (Windows-client) Snelkoppeling (Windows-client) Beschrijving
Bestanden selecteren + (op het numerieke toetsenbord) Opent een dialoogvenster dat u kunt gebruiken om meerdere bestanden te selecteren
Selectie van bestanden opheffen - (op het numerieke toetsenbord) Opent een dialoogvenster dat u kunt gebruiken om meerdere bestanden te verwijderen
Alles selecteren Ctrl+A Selecteert alle bestanden op de huidige locatie
Niets selecteren Ctrl+ (op het numerieke toetsenbord) Verwijdert alle bestanden op de huidige locatie
Selectie omkeren * (op het numerieke toetsenbord) Wijzigt de huidige selectiestatus in het tegenovergestelde (ieder geselecteerd item wordt verwijderd en ieder niet-geselecteerd item wordt geselecteerd)
Voorbeeld: Hoe kan ik bestanden selecteren of de-selecteren met de bestandsselector?

De volgende lijst bevat voorbeelden voor het gebruik van de bestandsselector van Bestandsbeheer:

Wat wordt er geselecteerd Syntax in de bestandsselector
Selecteer alle bestanden. *
Selecteer alle bestanden en mappen. \*
Selecteer alle .exe bestanden in een map. *.exe
Selecteer alle bestanden en mappen, en deselecteer vervolgens alle .jpg bestanden.
Belangrijk: U kunt alleen volledige mappen deselecteren, geen bestanden in mappen.
  1. Klik op . Selecteer bestanden en voer dan in
  2. Klik op Selectie van bestanden opheffen en voer vervolgens *.jpg in