Bestanden bewerken met behulp van Bestandsbeheer

De opties voor Bewerken zijn opgenomen op de werkbalk Bestandsbeheer, of worden zichtbaar door met de rechtermuisknop op een bestand te klikken. Voor elke optie zijn sneltoetsen beschikbaar.

Tip: Klik met de rechtermuisknop op een bestand en selecteer Bewerken om het te openen voor bewerking.
Om toegang te krijgen tot Bestandsbeheer, klikt u op het pictogram Bestandsbeheer op de pagina Computers of in het linkermenu van Pro zodra u verbonden bent met de host.
Optie Pictogram (Windows-client) Snelkoppeling (Windows-client) Beschrijving
Map maken Ctrl+N Een nieuwe map maken op de geselecteerde locatie
Naam wijzigen F2 Wijzig de naam van een geselecteerd bestand of geselecteerde map
Verwijderen Sleutel verwijderen Verwijder een geselecteerd bestand of geselecteerde map