Automatisch aanmelden inschakelen (automatische aanmelding)

Schakel de automatische aanmelding in om het aanmeldingsscherm van Windows te omzeilen. Na het opstarten van het systeem, zal het systeem proberen zich met de opgegeven gebruikersnaam en wachtwoordgegevens voor automatische aanmelding bij Windows aan te melden.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows hosts.

Snelle route: Maak verbinding met een Windows-computer en ga naar Computerbeheer > Opnieuw opstarten
Denk eraan: Eenmaal verbonden, moet u in Detailed Mode (Dashboard) zijn om de opties voor beheer op afstand te zien.
WAARSCHUWING: Lees de beveiligingswaarschuwing voor autologon van Microsoft voordat u deze functie gebruikt.
  1. Klik op de pagina Reboot op Geef inloggegevens op om automatisch in te loggen op de host na het opnieuw opstarten.

Resultaat: De pagina Automatisch aanmelden wordt weergegeven.

2. Voer een gebruikersnaam, wachtwoord, en een domein in.
  3. Selecteer het vakje Automatisch aanmelden ingeschakeld.
  4. Klik op Apply.
  5. Start de host opnieuw op.