Aanmelden voor een LogMeIn-ID

Meld u aan voor een LogMeIn ID om onze software en diensten te gebruiken. Geen verplichting. Geen creditcard vereist.

Uw LogMeIn-ID biedt een enkele aanmeldingservaring voor de volgende GoTo producten en services op elk platform.
  • Pro (cliënt en gastheer)
  • Central
  • join.me
Opmerking: U moet zich apart aanmelden voor Rescue.
  1. Ga naar www.LogMeIn.com.
  2. Klik op Log In in de rechterbovenhoek.

Resultaat: De pagina Aanmelden of registreren wordt weergegeven.

3. Klik op Aanmelden.
  4. Vul het inschrijvingsformulier in en volg alle instructies op het scherm.

Resultaat: Zodra u klaar bent met het invullen van het account-formulier, ontvangt u een e-email met een bevestiging

5. Volg zorgvuldig alle instructies in de e-mail die u ontvangt van GoTo met betrekking tot de activering van uw account.

Kan u geen e-mail vinden van GoTo? Kijk in uw mappen voor spam of junkmail.

Zodra u een account hebt, moet uw volgende stap zijn om computers toe te voegen door de hostsoftware te installeren op computers waartoe u toegang wilt.