Aanmelden voor een LogMeIn-ID

Meld u aan voor een LogMeIn-ID om gebruik te kunnen maken van de software en diensten van LogMeIn. Geen verplichting. Geen creditcard vereist.

Met uw LogMeIn-ID kunt u zich vanaf elk platform aanmelden bij de onderstaande producten en diensten van LogMeIn.
  • LogMeIn (client en host)
  • Central
  • join.me
Opmerking: U moet zich bij LogMeIn Rescue afzonderlijk aanmelden.
  1. Ga naar www.LogMeIn.com.
  2. Klik op Aanmelden in de rechterbovenhoek. De pagina Aanmelden of registreren wordt weergegeven.
  3. Klik op Registreren.
  4. Vul het registratieformulier in en volg de instructies op het scherm. Zodra u klaar bent met het invullen van het account-formulier, ontvangt u een e-email met een bevestiging
  5. Voer alle instructies uit van de e-mail die u van LogMeIn ontvangt met betrekking tot het activeren van het account. Kunt geen e-mail van LogMeIn vinden? Kijk in uw mappen voor spam of junkmail.
Zodra u over een account beschikt, is de volgende stap het toevoegen van computers. Dit doet u door LogMeIn op computers te installeren die u wilt benaderen.