Plan een vergadering - join.me voor Google Agenda

PRO- en BUSINESS-abonnees kunnen rechtstreeks vanuit Google Agenda in Chrome vergaderingen plannen en starten, inclusief terugkerende vergaderingen.

Opmerking: Een nieuwe versie van de Google Agenda extensie is nu beschikbaar! Meer informatie.
    Voorbeeld: Hoe te video

Inplannen met Google Agenda: https://www.join.me/resources/user-tips/schedule-meeting-with-google-calendar

Plan een vergadering met behulp van de join.me voor Google Agenda-extensie

1. Ga voor elk Google Agenda-evenement naar Evenementgegevens.
    2. Klik op Maak er een join.me vergadering.

U kunt gevraagd worden om in te loggen op uw join.me PRO of BUSINESS account.

Resultaat: Het venster Schedule join.me Meeting wordt weergegeven.

3. Kies het type vergadering (persoonlijke link of code) en de vergadernummers die in de uitnodiging moeten worden opgenomen.

Tip: U kunt de vergadering laten herhalen, net als bij elke andere Google Agenda-vergadering.

4. Klik op Uitnodiging genereren.

Resultaat: Uw instellingen worden in een nieuwe uitnodiging ingevoegd.

5. Bewerk en verstuur de gebeurtenis zoals u dat bij elke andere gebeurtenis zou doen.