De kleurkwaliteit van het host-scherm veranderen

Kies een instelling voor de kleurkwaliteit tijdens de afstandsbediening.

1. Klik op de werkbalk Afstandsbediening op Opties > Kleurkwaliteit.

Resultaat: De opties voor Kleurkwaliteit worden weergegeven.

2. Selecteer de juiste instelling.

• Voor een betere beeldkwaliteit selecteert u Lage kwaliteit of Medium kwaliteit.
    • Voor de beste beeldkwaliteit en prestaties kiest u HD-kwaliteit.
      Tip: HD-kwaliteit biedt de minste vertraging en de soepelste overgang met een automatisch aanpassende resolutie.

Tip: Kies Automatisch kleurinstellingen aanpassen om de host de optimale instelling te laten detecteren.

Resultaat: Uw selectie wordt onmiddellijk toegepast.