Updates voor Windows en Microsoft beheren

Met Update-beheer kunt u bepalen hoe updates voor Windows en Microsoft op alle ondersteunde hosts binnen uw account worden geïnstalleerd.

Vereiste LogMeIn-software

Vereiste host-software: Versie 4.1.1868 of hoger

Voor iedere computer binnen uw Pro-abonnement kunt u het volgende doen:
  • Lijst met openstaande updates bekijken
  • Updates installeren
  • Update-instellingen bekijken
  • Update-instellingen op één enkele host wijzigen

Vereiste host-besturingssystemen

Op de host moet een officieel ondersteund Windows-besturingssysteem worden uitgevoerd. Zie Systeemvereisten – host-computer.
Tip: Raadpleeg de Microsoft-documentatie voor uitgebreide informatie over updates voor Windows en Microsoft.