Proxy-instellingen configureren

Geef op welke proxy-server LogMeIn zal gebruiken als tussenstation tussen uw webbrowser en het internet.

Tip: Proxy-servers worden voornamelijk gebruikt door bedrijven en organisaties. Privégebruikers zullen deze optie over het algemeen niet nodig hebben.
  1. Open de voorkeursinstellingen van de host:
    • Open op de host het Configuratiescherm van LogMeIn en volg dit pad: Opties > Voorkeursinstellingen > Geavanceerd
    • Maak vanaf een clientapparaat verbinding met het Hoofdmenu van de host en volg dit pad: Voorkeursinstellingen > Geavanceerd
  2. Onder Proxy-instellingen stelt u de volgende opties in:
    Optie Beschrijving
    Proxy-serveradres en -poort Als u geen proxy-server gebruikt, laat u dit veld leeg. Als u wel een proxy-server gebruikt, zorg er dan voor dat het adres en de poortgegevens in dit veld overeenkomen met de gegevens in uw browser-instellingen.
    Tip: Om het adres en de poort van de proxy te vinden in Internet Explorer, gaat u naar Internet Explorer > Extra > Internetopties > > Verbindingen > LAN-instellingen. U kunt ook op Proxy-instellingen ophalen klikken om de beschikbare proxy-instellingen op te halen.
    Opmerking: Deselecteer het selectievakje naast Automatisch configuratiescript gebruiken. Specificeer de proxy aan de hand van het IP-adres en het poortnummer van de proxy.
    Gebruikersnaam voor proxy-server Vul dit veld in als voor de proxy-server verificatie vereist is.
    Wachtwoord voor proxy-server Vul dit veld in als voor de proxy-server verificatie vereist is.
  3. Klik op OK of Toepassen. Uw instellingen worden direct op de host toegepast.