Proxy-instellingen configureren

Specificeer de proxy server die de host zal gebruiken als een intermediair tussen uw web browser en het internet.

Tip: Proxy-servers worden vooral gebruikt door bedrijven en organisaties. Privégebruikers zullen deze optie over het algemeen niet nodig hebben.
  1. Toegang tot de voorkeuren van de gastheer:
    • Open vanaf de hostcomputer het LogMeIn Configuratiescherm en volg dit pad: Opties > Voorkeuren > Geavanceerd
    • Maak vanaf een client-apparaat verbinding met de host Hoofdmenu en volg dit pad: Voorkeuren > Geavanceerd
  2. Onder Proxy Settings, stel de volgende opties in
    Optie Beschrijving
    Proxy server adres & poort Als u geen proxy-server gebruikt, laat u dit veld leeg. Als u wel een proxy-server gebruikt, zorg er dan voor dat het adres en de poortgegevens in dit veld overeenkomen met de gegevens in uw browser-instellingen.
    Tip: Om uw proxy-adres en -poort in Internet Explorer te vinden, gaat u naar Internet Explorer > Extra > Internetopties > > Verbindingen > LAN-instellingen; of klikt u op Proxy-instellingen ophalen om de beschikbare proxy-instellingen op te halen.
    Opmerking: Schakel het selectievakje naast Automatisch configuratiescript gebruiken uit. Specificeer de proxy aan de hand van het IP-adres en het poortnummer van de proxy.
    Proxy-gebruikersnaam Vul dit veld in als voor de proxy-server verificatie vereist is.
    Wachtwoord voor proxy-server Vul dit veld in als voor de proxy-server verificatie vereist is.
  3. Klik op OK of Toepassen.

Resultaat: Uw instellingen worden direct op de host toegepast.