Een uitnodiging voor Delen van bureaublad sturen

1. Klik op het RemotelyAnywhere-pictogram op het systeemvak en selecteer Share my Desktop.

Resultaat: Het dialoogvenster Bureaublad delen wordt weergegeven.

2. Er zijn twee manieren om het proces Delen van bureaublad te starten.
    • Optie 1. Open op de computer die u wilt delen het configuratiescherm LogMeIn en klik op het tabblad Bureaublad delen.
    • Optie 2. Op de computer die u wilt delen, klikt u op het hostpictogram in het systeemvak en selecteert u Mijn bureaublad delen... in het menu.

Afbeelding 1. Windows

Afbeelding 2. Mac
  3. Selecteer Nodig een gast uit om met u samen te werken en klik op Volgende.
  4. Klik op het tabblad Desktop Sharing (Bureaublad delen) op Send an Invitation....

Resultaat: Het dialoogvenster Detailgegevens van de uitnodiging wordt weergegeven.

5. Geef Uitnodigingsgegevens
    1. Voer een Titel in voor uw uitnodiging. Hiermee kunt u uw uitnodigingen traceren.
    2. Geef op hoe lang de uitnodiging geldig blijft. De uitnodiging zal verstrijken wanneer de genodigde de uitnodiging niet binnen de opgegeven tijd aanneemt.
  6. Klik op Volgende.
  7. Kies een Uitnodigingsmethode (hoe u wilt dat de uitnodiging wordt verzonden)
    • Kies Send an email on my behalf om de hostsoftware toe te staan een e-mail te verzenden
    • Kies Ik wil de uitnodiging zelf versturen om de e-mail te versturen met het door u gekozen mailprogramma.
  8. Klik op Volgende.
  9. Stuur de uitnodiging:
    • Wanneer u kiest voor Ik wil de uitnodiging zelf versturen moet u de koppeling kopiëren en versturen met het door u gekozen e-mailprogramma.
    • Wanneer u kiest voor E-mailbericht verzenden in mijn naam moet u het e-mailadres en het bericht aan de ontvanger invoeren en op Volgende klikken om de e-mail te versturen.
      Tip: Pro biedt de e-mail met de uitnodiging in alle ondersteunde talen. Gebruik de vervolgkeuzelijst Taal bericht om een taal te kiezen.
    • Klik op E-mail om de uitnodiging via e-mail aan de ontvanger te sturen.
    • Klik op Kopiëren om de uitnodigingslink naar uw Windows klembord te kopiëren.
  10. Klik op Voltooien om het uitwisselingsproces af te sluiten.
De ontvanger van de e-mail klikt op de uitnodigingskoppeling om de sessie te activeren. U wordt gevraagd om uw gast te erkennen, vervolgens verleent u het recht tot besturing op afstand of het recht om het bureaublad te bekijken.