Vanwege de coronarichtlijnen heeft onze klantenservice het momenteel erg druk. Hierdoor moeten onze klanten veel langer wachten dan we graag zouden zien. Daarom moedigen we u aan om onze supportartikelen en tutorials te bekijken voordat u belt. Vaak kunt u uw antwoorden hierin sneller vinden.

Meer weten over werken op afstand Ontvang ondersteuning bij uw omgang met het coronavirus Nieuwe gebruiker? Begin dan hier!
  • Aan de slag met Rescue Lens

Ontdek de basisfuncties van Rescue Lens.

• Artikelen

Meer weergeven
  • Informatie voor technici

Leer hoe u sessies in Rescue Lens opstart en aanstuurt.

• Informatie voor beheerders

Leer hoe u het Beheercentrum gebruikt om Rescue Lens te configureren voor uw organisatie.

• Informatiebronnen

Alle artikelen bekijken Versie-informatie Downloads Gebruikershandleiding Rescue Lens De pagina Mijn account

Artikelen

Meer weergeven

Heeft u niet gevonden wat u zocht?Alle producten bekijken

Beoordeel
uw
ervaring