Vanwege de coronarichtlijnen heeft onze klantenservice het momenteel erg druk. Hierdoor moeten onze klanten veel langer wachten dan we graag zouden zien. Daarom moedigen we u aan om onze supportartikelen en tutorials te bekijken voordat u belt. Vaak kunt u uw antwoorden hierin sneller vinden.

Meer weten over werken op afstand Ontvang ondersteuning bij uw omgang met het coronavirus Nieuwe gebruiker? Begin dan hier!
  • Aan de slag met LogMeIn Rescue

Leer hoe u LogMeIn Rescue configureert en gebruikt.

• Informatie voor technici

Leer hoe u ondersteuning op afstand biedt met de LogMeIn Rescue Technician Console.

• Informatie voor beheerders

Leer hoe u het Beheercentrum gebruikt om Rescue te configureren voor uw organisatie.

• Informatiebronnen

Alle artikelen bekijken Release Notes Downloads Producthandleidingen Community Gratis training

Heeft u niet gevonden wat u zocht?Alle producten bekijken

Beoordeel
uw
ervaring