Welke apps kan ik gebruiken om een code voor tweestapsverificatie te genereren?

Om een beveiligingscode voor tweestapsverificatie te maken, moet u een zogenaamde "authenticator-app" op uw telefoon of tablet installeren.

U kunt elke authenticatie-app gebruiken die het tijdgebaseerde eenmalige wachtwoord (TOTP) protocol gebruikt.

Wij raden u aan onze eigen LastPass Authenticator app te gebruiken. De app maakt authenticatie met twee factoren eenvoudig door een melding te pushen waarop u kunt tikken om uw identiteit te bevestigen. Met een authenticatie-app van derden moet je daarentegen een code invoeren.

Denk eraan: Alleen de LastPass Authenticator wordt onderschreven door GoTo!

Anders zijn hier enkele authenticatie-apps van derden die je kunt proberen.

iOS: Google Authenticator
Android: Google Authenticator
Windows Phone: Authenticator
BlackBerry: Google Authenticator Installatiehandleiding