Het verwijderen van Kaspersky werkte niet. Wat moet ik doen?

Na een deïnstallatiepoging van Kaspersky Endpoint Security for Business, verschijnt het nog steeds op uw computer.

Tip: Voor het beste resultaat, voert u het verwijderingshulpprogramma in veilige modus.

Oplossing

Verwijder de software met de Kaspersky Removal Tool.

Via de commandoregel:

1. Download de Kaspersky Removal Executable
  2. Open opdrachtregel (typ Windows-toets + R, typ dan cmd en druk op enter)
  3. Navigeer naar de downloads map in opdrachtregel met dit commando: cd {bestandspad} (gewoonlijk in het formaat C:\Users{gebruikersnaam}\Downloads)
  4. Gebruik het commando kavremvr.exe --nodetect