Tekenen op het host-scherm

Gebruik het Whiteboard om een tekenhulpmiddel te activeren dat u kunt gebruiken om uit de losse pols beelden op het scherm van de host computer te tekenen.

1. Klik in de werkbalk Afstandsbediening op Opties > Whiteboard.

Resultaat: Het tekenhulpmiddel is geactiveerd.

Let op: U kunt de host niet bedienen als Whiteboard is ingeschakeld.

2. Teken op het host-scherm.

Resultaat: Het tekenhulpmiddel laat een rode lijn achter op het host-scherm. Alle tekeningen verschijnen op zowel het scherm van de klant als dat van de host.

3. Om tekeningen te wissen, klikt u op Opties > Whiteboard.