Hoe configureer ik een firewall om met Pro te werken?

Pro is compatibel met alle grote beveiligingspakketten en breedbandrouters. Om Pro te laten werken wanneer de host zich achter een firewall bevindt, moet u voor het volgende zorgen:

• TCP poort 443 verkeer moet worden toegestaan
  • Pro componenten mogen niet worden geblokkeerd

Pro Onderdelen

Voeg de volgende Pro componenten toe aan de toegestane lijst in uw firewall configuratie:

• LogMeIn.exe
  • LogMeInSystray.exe
  • LogMeInRC.exe
  • LMIGuardian.exe
  • raabout.exe
  • ramaint.exe
Opmerking: Deze bestanden zijn normaal gesproken te vinden in de Pro installatiemap onder: %programfiles%\LogMeIn\x86 (x64 voor 64-bit OS).

Poorten

Als u hardwarematige firewalls gebruikt, moet u dataverkeer via TCP-poort 443 toestaan.

Voor RemotelyAnywhere, onze over-the-LAN oplossing, dient u poort 2000 te openen op uw firewall.

Toestaan van lijsten

Lees dit artikel voor informatie over het toestaan van lijsten.

Andere koppelingen