Hoe u sessies voor besturing op afstand kunt registreren

Geef op dat LogMeIn een video-bestand moet registreren en bewaren van elke sessie voor besturing op afstand met de host.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows-hosts.

Hebt u geen toegang tot deze functie? Wanneer LogMeIn door een beheerder of via een installatiekoppeling vanuit LogMeIn Central is geïnstalleerd, heeft uw beheerder uw toegang tot deze functie misschien beperkt. Neem contact op met uw beheerder voor meer informatie.
  1. Open de voorkeursinstellingen van de host:
    • Open op de host het Configuratiescherm van LogMeIn en volg dit pad: Opties > Voorkeursinstellingen > Geavanceerd
    • Maak vanaf een clientapparaat verbinding met het Hoofdmenu van de host en volg dit pad: Voorkeursinstellingen > Geavanceerd
  2. Onder Schermopname selecteert u Scherminhoud van sessies op afstand opnemen.
  3. U kunt ook uit de volgende acties en opties kiezen:
    Optie Beschrijving
    Videoformaat Kies RCREC om bestanden op te slaan in LogMeIn's eigen RCREC-formaat. Kies AVI om het standaard AVI-formaat te gebruiken. De bestandsgrootte zal voor beide registratietypes hetzelfde zijn.
    Tip: Om RCREC-opnames te bekijken, moet u deze eerst naar AVI-formaat converteren met de Rescue AVI-conversietool. Deze tool is voor LogMeIn Rescue ontworpen, maar werkt ook voor LogMeIn.
    Opmerking: Sessies voor besturing op afstand in HD-kwaliteit worden in WebM-formaat opgenomen. Wanneer u van HD naar een andere resolutie wisselt, wordt de HD-opname gesloten. Uw sessie voor besturing op afstand van lagere kwaliteit wordt opgenomen in een nieuw bestand. Dit bestand heeft het videoformaat dat u oorspronkelijk geselecteerd hebt (AVI of RCREC). Op gelijke wijze wordt het opgenomen AVI- of RCREC-bestand gesloten wanneer u naar HD-resolutie wisselt, en een nieuw WebM-bestand wordt gemaakt.
    Locatie van videobestanden Geef de locatie op waar de videobestanden opgeslagen moeten worden. Geef een pad op naar een beschikbare doelmap of klik op Browse om een locatie op de host op te geven. De standaardlocatie is C:\Program Files\LogMeIn\x86
    Bestanden bekijken Klik om een lijst met beschikbare opnames weer te geven.
    RCREC-bestanden converteren naar AVI Klik om de conversie-wizard RCREC naar AVI te openen. Volg alle instructies op het scherm.
    Oude bestanden wissen bij een mapgrootte groter dan Selecteer deze optie om automatisch de oudste, gearchiveerde RCREC-opnames van besturing op afstand te wissen, wanneer de totale omvang van alle RCREC-opnames in de locatie van videobestanden de opgegeven waarde overschrijdt. AVI-bestanden worden niet bij het totaal opgeteld en worden ook niet gewist.
  4. Klik op OK of Toepassen. Uw instellingen worden direct op de host toegepast.
Alle sessies voor besturing op afstand worden geregistreerd en opgeslagen in het gekozen bestandsformaat op de opgegeven locatie.
Belangrijk: Alle sessies worden geregistreerd zonder uitzondering, totdat het registreren wordt uitgeschakeld. Om registraties uit te schakelen, schakelt u de optie Scherminhoud van sessies op afstand opnemen uit en past u de wijziging toe.