Gebruiksgegevens van web-apps bekijken van externe hosts (Meest ontdekte apps)

Via de functie Meest ontdekte apps kunt u snel en eenvoudig toegang krijgen tot veelgebruikte webtoepassingen op LogMeIn-hostcomputers in uw LogMeIn Pro-account.

Wie kan deze functie gebruiken? Gebruiksgegevens van web-apps zijn alleen beschikbaar voor accounteigenaars van een LogMeIn Pro-abonnement.

De LogMeIn-service verzamelt voor elke computer in uw account gegevens van het gebruik van web-apps. Als u bent aangemeld bij uw account, ziet u aan de rechterkant van de pagina Computers een lijst met apps.

Opmerking: U kunt alleen gebruiksgegevens opvragen op computers in uw LogMeIn Pro-account. Deze functie is niet beschikbaar voor LogMeIn Central-abonnementen.
Volg de onderstaande stappen om gebruiksgegevens van apps te verzamelen.

1. Meld u aan bij uw LogMeIn Pro-account.
  2. Ga naar de pagina Computers. Aan de rechterkant van het scherm ziet u het deelvenster Toepassingen.
  3. Klik op Inschakelen en selecteer een optie.
    • App-lijst alleen voor mij inschakelen: er worden alleen gebruiksgegevens verzameld voor de account waarbij u nu bent aangemeld.
    • App-lijst inschakelen voor alle gebruikers van mijn account: er worden gebruiksgegevens verzameld voor alle hosts in uw account.
    Afhankelijk van de gebruiksfrequentie worden de meestgebruikte web-apps snel weergegeven. Klik op een vermelde app om deze te starten.
    Tip: U kunt deze functie uitschakelen via het deelvenster Toepassingen. De verzamelde gebruiksgegevens blijven beschikbaar en u kunt de functie altijd weer inschakelen en nieuwe gegevens verzamelen.