De Laseraanwijzer gebruiken

Externe besturing vanaf een pc of Mac

De Laseraanwijzer is een kleine rode punt die de hostgebruiker beweegt om functies voor de externe gebruiker te markeren.

1. Op de Werkbalk externe besturing klikt u op de knop Opties > Laseraanwijzer. Voor de host-gebruiker verschijnt de laseraanwijzer als een eenvoudige rode punt. Laseraanwijzer
    Opmerking: U kunt de host niet besturen wanneer de laseraanwijzer is ingeschakeld.
  2. Om deze te verlaten, klikt u opnieuw op Laseraanwijzer.