Automatisch verbinding maken met een computer wanneer de client opstart

Volg deze procedure om Client zo in te stellen dat automatisch een verbinding met een specifieke computer wordt gemaakt wanneer u start en succesvol inlogt.

1. Klik op de client op View > Options.

Resultaat: Het venster Client Options wordt weergegeven.

2. In het venster Client Options selecteert u Maak verbinding met de volgende computer wanneer Client start.

Resultaat: U kunt nu een optie kiezen in de vervolgkeuzelijsten Verbinding maken met en Standaardactie.

3. Beschikbare opties:

Resultaat:

Optie Beschrijving
    Profiel Als u verschillende profielen hebt, moet u misschien een ander profiel activeren om de computer te zien waarmee u verbinding wilt maken.
    Verbinding maken met Selecteer de computer waarmee de client verbinding maakt bij het opstarten.
    Standaardactie

Selecteer Besturing op afstand om direct naar een sessie voor besturing op afstand te gaan.

Als u direct naar Bestandsbeheer wilt gaan, selecteert u Bestandsbeheer

Om rechtstreeks naar het hoofdmenu van de host te gaan, selecteert u Main Menu.

4. Klik op OK om uw instellingen op te slaan.

Resultaat: De volgende keer dat je de Client start en succesvol inlogt, wordt de gekozen actie automatisch uitgevoerd voor de gekozen host.

Als u verbinding gaat maken, moet u zich met een geldige combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord aanmelden bij de host.