Hebben de wijzigingen in LastPass Free ook betrekking op de meervoudige verificatie?

Nee – meervoudige verificatie wordt ondersteund voor alle typen LastPass-accounts (waaronder LastPass Free). Deze wijzigingen hebben daar geen invloed op.

Vanaf 16 maart 2021 kan LastPass Free op een onbeperkt aantal apparaten van slechts één apparaattype worden gebruikt. De functie meervoudige verificatie blijft inbegrepen bij LastPass Free en wordt nog steeds ondersteund voor zowel computers als mobiele apparaten. U kunt dus ongeacht het type apparaat dat u selecteert, nog steeds meervoudige verificatie blijven gebruiken vanaf beide typen apparaten om uw LastPass-kluis te beschermen.

Voorbeeld:

Als gebruiker van LastPass Free selecteert u vanaf 16 maart 2021 computers als uw primaire apparaattype. Omdat meervoudige verificatie ondersteund blijft, kunt u uw mobiele apparaat nog steeds gebruiken om te verifiëren met de optie meervoudige verificatie die u had ingesteld in uw LastPass Free-account.