Waarom werkt biometrische ontgrendeling voor LastPass niet op mijn Android-apparaat?

Als u problemen ondervindt met het gebruik van biometrische gegevens voor de LastPass Password Manager-app op uw Android-apparaat, kunt u de onderstaande stappen voor probleemoplossing volgen om het probleem op te lossen.

Opmerking: De navigatie is afhankelijk van het type mobiele apparaat en de versie van Android OS.
  1. Verwijder alle biometrische gegevens voor vingerafdruk- of gezichtsherkenning –zie de instructies hier.
  2. Schakel de beveiliging van het vergrendelingsscherm uit (en verwijder het swipepatroon, indien aanwezig) – zie de instructies hier.
  3. Schakel de beveiliging van het vergrendelingsscherm weer in (en voeg indien gewenst een nieuw swipepatroon toe) – zie de instructies hier.
  4. Stel vingerafdruk- of gezichtsontgrendeling in op uw Android-apparaat.
  5. Vingerafdruk- of gezichtsontgrendeling instellen voor de LastPass Password Manager-app.