Waarom wordt de optie Wachtwoord onthouden weergegeven wanneer dit volgens een beleidsregel niet toegestaan is?

Als uw LastPass Teams- of LastPass Business-gebruikersaccount het beleid "Onthoud hoofdwachtwoord" heeft uitgeschakeld, wordt de optie Wachtwoord onthouden nog steeds weergegeven op het inlogscherm van de webbrowser-extensie, desktop-app of mobiele app die u gebruikt om toegang te krijgen tot uw kluis. De functie Wachtwoord onthouden blijft echter uitgeschakeld, ook als de gebruiker het selectievakje inschakelt alvorens zich bij het account aan te melden.

De optie Wachtwoord onthouden is desondanks zichtbaar op het aanmeldscherm, omdat de browserextensie, desktoptoepassing of mobiele app vóór het aanmelden niet kan weten dat deze beleidsregel is uitgeschakeld voor het desbetreffende gebruikersaccount. Eenmaal ingelogd wordt het accountbeleid herkend - dit betekent dat wanneer de gebruiker uitlogt en opnieuw het inlogscherm opent, het Hoofdwachtwoord niet automatisch wordt ingevuld en het vakje voor de optie Wachtwoord onthouden wordt uitgevinkt.