Waarom verschijnt mijn lokale LastPass-kluis niet als ik een virtuele omgeving gebruik?

Uw lokale gegevensbestanden voor LastPass kunnen worden aangetast als u een virtuele omgeving gebruikt voor toegang tot uw kluis.

Standaard slaat LastPass gemeenschappelijke systeembestanden die meerdere gebruikers nodig hebben en delen, op in C: Program Files (x86)\LastPass (of als een 32bit OS, C: Program Files\LastPass).

Wij proberen gebruikersspecifieke gegevens op te slaan in de applicatiegegevensmap van de gebruiker. Specifiek: % APPDATA%..\LocalLow\LastPass (bijv.: C: \Users\AppData\LocalLow\LastPass). Als we om een of andere reden niet naar die map kunnen schrijven, zal LastPass proberen te schrijven naar C: Program Files (x86)\LastPass.

In sommige Citrix en Xendesk implementaties, moesten beheerders een uitzondering maken om de %APPDATA%\..LocalLow\LastPass locatie van de gebruiker te behouden/reproduceren nadat hij/zij opnieuw was ingelogd.

Als u dat niet doet, worden alle lokale LastPass-gegevensbestanden van de gebruiker gewist.