Waarom is de inhoud van mijn LastPass-kluis leeg, niet aanwezig of vervangen door speciale tekens?

Mogelijk is er een synchronisatieprobleem met uw LastPass-kluis. U kunt dit probleem als volgt oplossen:

1. Klik op het actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser en kies vervolgens een van deze methoden (afhankelijk van de navigatieweergave):
    • Ga naar Meer optiesGeavanceerd > Sites vernieuwen om te zorgen dat de gegevens in uw kluis worden gesynchroniseerd.
    • Ga naar AccountoptiesGeavanceerd > Sites vernieuwen om te zorgen dat de gegevens in uw kluis worden gesynchroniseerd.
  2. Als de synchronisatieproblemen voor uw kluis niet opgelost zijn, maakt u als volgt de lokale cache leeg. Klik op het actieve LastPass-pictogram AccountoptiesGeavanceerdLokale cache leegmaken. Meld u vervolgens af en weer aan en open uw kluis.
  3. Als er nog steeds problemen met uw kluis zijn en u kort geleden uw hoofdwachtwoord, uw e-mailadres of de iteraties heeft gewijzigd, breng dan uw account weer terug in de vorige toestand via https://lastpass.com/revert. Nadat het account in de vorige toestand is teruggebracht, opent u uw kluis en brengt u de eerdere wijzigingen (bijvoorbeeld in het hoofdwachtwoord, het e-mailadres of de iteraties) opnieuw aan.
  4. Als u dan nog steeds problemen heeft met het weergeven van de inhoud van uw LastPass-kluis, neemt u contact op met LastPass Customer Care met behulp van de link Neem contact op met Support onder aan dit artikel.

Gerelateerd

Hoe gebruik ik mijn kluis?

Wat is het verschil tussen een lokale, online en offline kluis?

Hoe kan ik een synchronisatie van mijn LastPass-kluisgegevens afdwingen?