Waarom zie ik geen opties om mijn hoofdwachtwoord te resetten?

U kunt de instellingen voor uw hoofdwachtwoord beheren (oftewel een hoofdwachtwoord veranderen of terugzetten of een geheugensteun voor het wachtwoord instellen) in uw accountinstellingen.

Als u naar de accountinstellingen navigeert en ontdekt dat er beheeropties voor het hoofdwachtwoord ontbreken, betekent dat dat u een LastPass Enterprise-account voor een federatieve gebruiker heeft (AD FS) en dat u zich bij LastPass aanmeldt met de aanmeldingsgegevens van uw bedrijf.

Als u als federatieve gebruiker uw hoofdwachtwoord moet veranderen, neemt u contact op met de beheerder van LastPass Enterprise of van de organisatie.