LastPass is aan het updaten naar een nieuw uiterlijk wanneer u inlogt op de website op lastpass.com en in de LastPass-extensie.

Wanneer kan ik deze update verwachten?

Deze update zal in fasen worden uitgerold.

OPMERKING: Het is mogelijk dat u dit aanmeldingsformulier op de ene browser/computer wel ziet, maar op de andere niet.

Waar zal ik deze update zien?

De update zal te zien zijn wanneer u inlogt op lastpass.com en wanneer u inlogt op de extensie in de volgende browsers

• Chrome

• Firefox

• Edge Chromium

• Safari

• Edge

• Opera

Waarom gebeurt deze update?

Naast een moderner uiterlijk en kleine verbeteringen, kunnen gebruikers met meerdere opties voor meervoudige verificatie bij de nieuwe aanmelding kiezen welke multifactor kan worden gebruikt.

Zie Hoe meld ik me aan bij LastPass met verschillende opties voor meervoudige verificatie voor meer informatie over het gebruik van verschillende multifactor-opties.

Voor meer informatie over de beste praktijken bij het aanmelden met multifactorauthenticatie, zie Wat zijn de beste praktijken voor het gebruik van meervoudige verificatie in LastPass.

Ik had de bijgewerkte login, maar zie hem niet meer. Wat is er gebeurd?

Aangezien we het nieuwe inlogformulier in fasen uitrollen, als u uw login vernieuwt (bijv. uw cookies zijn gewist), kan uw login de vorige versie tonen.