Waarom zie ik het bericht "Voer een geldige gebruikersnaam of een eenmalig wachtwoord in" tijdens het herstel van mijn account?

Als u deze foutmelding tegenkomt tijdens het uitvoeren van de stappen voor accountherstel, zijn er een paar verschillende oplossingen beschikbaar, afhankelijk van de werkelijke reden voor de foutmelding.

Ongeldige gebruikersnaam

Oorzaak: U hebt mogelijk een ongeldige gebruikersnaam ingevoerd tijdens het accountherstel op https://lastpass.com/recover.php.

Oplossing: Controleer de gebruikersnaam die u zou moeten gebruiken en probeer opnieuw uw account te herstellen op https://lastpass.com/recover.php. Als u nog steeds niet zeker weet welke gebruikersnaam u moet gebruiken, neem dan contact op met Support van LastPass door onderaan dit artikel een contactoptie te selecteren voor extra hulp.

Opmerking: De klantenondersteuning die LastPass biedt is afhankelijk van uw abonnement. Zie voor meer informatie Welke klantondersteuningsniveaus biedt LastPass?

Er is geen eenmalig wachtwoord gevonden

Oorzaak: Een eenmalig wachtwoord voor de webbrowser die u gebruikt, kon niet worden gevonden tijdens het herstel van uw account op https://lastpass.com/recover.php.

Resolutie: Er zijn een paar verschillende dingen die u kunt proberen, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt:

• Desktopcomputer - Om te controleren of in een van uw webbrowsers een eenmalig wachtwoord voor herstel is opgeslagen, doet u het volgende:
    1. Navigeer naar https://lastpass.com/recover.php vanaf elke webbrowser en machine waarop u de LastPass webbrowser-extensie hebt geïnstalleerd.
      • Als een Herstel eenmalig wachtwoord wordt herkend, wanneer u wordt gevraagd of u een eenmalig wachtwoord wilt gebruiken om uw account te herstellen, klikt u op Ja, en u krijgt een link via e-mail van LastPass waarmee u uw hoofdwachtwoord opnieuw kunt instellen.
      • Als er geen Herstel eenmalige wachtwoorden worden herkend, kunt u de stappen volgen om terug te keren naar een eerder hoofdwachtwoord.
  • Mobiel apparaat - Als u eerder mobiel accountherstel had ingesteld, kunt u opgeslagen biometrische kenmerken gebruiken om uw identiteit te verifiëren en uw hoofdwachtwoord opnieuw in te stellen. Leer hoe u mobiel account herstel kunt gebruiken voor iOS of Android.

Eenmalige aanmelding is beperkt door het bedrijfsbeleid (het gebruik van een eenmalig wachtwoord is verboden)

Definitie van eenmalige aanmelding/herstel Eenmalig wachtwoord:

Er wordt automatisch een eenmalig herstelwachtwoord voor u aangemaakt wanneer u zich aanmeldt bij LastPass via de browserextensie en/of de online kluis (dus via de LastPass-website). U kunt dit wachtwoord niet noteren.

Oorzaak: Het beleid "Accountherstel verbieden" is door een beheerder ingeschakeld voor uw LastPass-bedrijfsaccount.

Resolutie: Er zijn een paar verschillende dingen die uw LastPass-beheerder kan proberen:

• U kunt contact opnemen met uw LastPass-beheerder en vragen of zij uw account tijdelijk willen uitsluiten van dit beleid. Eenmaal uitgesloten van het beleid, kunt u opnieuw proberen uw account te herstellen op https://lastpass.com/recover.php.
  • U kunt contact opnemen met uw LastPass-beheerder en vragen of zij uw hoofdwachtwoord handmatig voor u kunnen resetten.